Restauracja MIŁA - Poznań Miłostowo

Dodaj opinię

Opinia została wysłana, zostanie opublikowana po akceptacji moderatora.
Dziękujemy!

Opinie

Spotkaliśmy się tutaj z Rodziną w listopadzie 2018r. na konsolacji. Lokal był elegancko udekorowany (zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami z właścicielem n/t menu i wyboru dekoracji), przygotowany na natychmiastowe serwowanie smakowitych dań zmarzniętym żałobnikom. Wszystko nam bardzo smakowało (zupa-krem porowy pychota!) Dziękujemy za smaki, kulturę obsługi.... Polecamy restaurację \"Miła\"
-Iwona P.
Przyjęcie urodzinowe .Lokal godny polecenia,bardzo smaczne jedzenie ,miła obsługa. Goście bardzo zadowoleni,wrócimy tu na pewno.
-Barbara D
3 listopada 2018 Osiemnastka Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia. Długo szukaliśmy lokalu, aż wreszcie znaleźliśmy. Lokal po remoncie prezentuje się bardzo ładnie. Wystrój gustowny, jedzonko przepyszne (pomyślano również o wersji wege). Obsługa bardzo miła. Goście zadowoleni. Na pewno kiedyś wrócimy. Serdecznie polecamy.
-Kasia i Sławek
W dniu 8 listopada rodzina spotkała się na przyjęciu po pożegnaniu mojej mamy. Obsługa, jedzenie oraz miejsce, w którym przebywaliśmy zasługuje na najwyższą ocenę. Polecam innym lokal, dziękując pracownikom za przygotowanie przyjęcia.
-Aleksandra
W dniu 22.09.2018 odbył się chrzest święty naszego Syna , to już druga impreza wyprawiana w Restauracji \"Miła\"wcześniej było nam dane być w niej gościem . Atmosfera jak zwykle przemiła , obiad i torcik bardzo smaczny . Obsługa na najwyższym poziomie. Goście bardzo zadowoleni :) Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na roczek ;) Serdecznie pozdrawiamy :):):)
-Anna i Michał oraz Antoś
Dnia 2.09.2018r, w restauracji ,,Miła,, odbył się roczek naszej córeczki. Wszyscy goście bardzo zadowoleni, jedzonko bardzo smaczne, Panowie bardzo sympatyczni i uprzejmi. Polecamy i napewno jeszcze się zobaczymy
-Ania, Paweł i Lenka Glinkowscy
Dziękuję Panu Józefowi, Kierownikowi Restauracji „Miła”, Panu Łukaszowi, Szefowi Kuchni oraz pozostałym pracownikom za zorganizowanie przyjęcia z okazji moich 80. urodzin. Profesjonalizm, sprawna i miła obsługa, pyszne jedzenie, przemiła atmosfera sprawiły, że uroczystość się udała.
-Krystyna Zielińska
W dniu 10.06.2018 roku wyprawiliśmy naszej córce Chrzest Św. To była druga impreza wyprawiona w restauracji Miła. Moja ocena w skali od 1-10 z czystym sumieniem daję ponownie 11. Jedzenie bardzo pyszne, obsługa na bajwyższym poziomie. Szczerze P O L E C A M !
-Łukasz H
Mieliśmy tą przyjemność być na przyjęciu komunijnym chrześniaczki w restauracji Miła! Pyszne jedzenie , miła obsługa , eleganckie wnętrze lokalu. Cała Rodzina bardzo zadowolona. Dziękujemy ;-)
-Anita z Rodziną
Po raz 2 gi w tym roku organizowaliśmy w tej restauracji przyjęcie pogrzebowe i po raz kolejny się nie zawiedliśmy. Jedzenie bardzo dobre, sprawna obsługa, wystrój sali i stołu bez zastrzeżeń. Przyjazny personel. Dziękujemy. Basia i Maryla
-Barbara Piętka
W restauracji \"Miła\" zrobiliśmy Komunię syna, polecam wszystkim ten lokal. Miejsce spokojne, przyjemne, obsługa bardzo miła, jak sama nazwa restauracji :) Jedzenie PYSZNE, wszystko gorące, świeżo robione. Nie było ani jednej potrawy do której moglibyśmy mieć zastrzeżenia, wszystko bardzo smaczne, naprawdę goście byli zachwyceni. My już wcześniej jedliśmy tam obiad, więc wiedzieliśmy czego możemy się spodziewać. Naprawdę miejsce godne polecenia, jeśli ktoś chce dobrze zjeść. Bardzo dziękujemy za miłą atmosferę i rewelacyjne jedzonko!
-Karolina i Michał
Polecam serdecznie, bardzo fajna restauracja, Miła :) obsługa a jeszcze lepsze jedzenie.
-Michał
Właśnie wróciliśmy z chrzcin naszego synka, organizowanych w tym lokalu. Jedzenie było wyśmienite a obsługa przesympatyczna. Gorąco polecamy restaurację Miła i dziękujemy.
-Karolina
Restauracja godna polecenia. Personel bardzo uprzejmy i uśmiechnięty. Jedzenie wyśmienite i gorące. Rewelacyjna zupa porowa. Polecam.
-Justyna
Kilka dni temu mięliśmy stypę w Miłej. Było smacznie, sympatycznie i miło. Dziękujemy.
-Mariola i Piotr
Wczoraj miałam smutną uroczystość pogrzebin mojej MAMY
-Magdalena Dobrowolsk ,, KALIA\"
Mieliśmy w lokalu chrzciny. Obsługa miła, sympatyczna, bardzo dobre jedzenie, pełen profesjonalizm. Polecamy serdecznie.
-Krzysztof, Magda, Zosia
Pełen profesjonalizm przy organizacji przyjęcia popogrzebowego,Pyszne świeże jedzenie,konkurencyjna cena. Świetna obsługa. Polecam .I dziekuje z całego serca .
-Anna Bartkowiak
Mieliśmy w restauracji Miła stypę .Było smaczne, sympatycznie,przemiła obsługa i elegancki wystój sali , a przy tym niedrogo. Polecam ten lokal każdemu .Dziękuję PIOTR
-Piotr Zieliński
Polecam, pyszne jedzenie i miła obsługa.
-Irena
Restauracja \"Miła, to miejsce godne polecenia z wielu względów. Przede wszystkim bardzo smaczne jedzenie, profesjonalna obsługa oraz duża kultura osobista. Polecam serdecznie.
-Małgorzata Karolak
Restauracja \"Miła\" okazała się być miła pod wieloma względami. Przyjęcie pogrzebowe, które dla nas zorganizowała było na najwyższym poziomie - od eleganckiego wystroju po dyskretną, profesjonalną obsługę. Gustownie urządzony, jasny i przestronny lokal ( z miejscem na przechowanie garderoby) sprawia bardzo dobre wrażenie. Jedzenie było pyszne: świeże i apetycznie podane mięsa, surówki i dodatki (polecam wyjątkowy krem z porów!). Do poobiedniej kawy pojawił się na stole bogaty wybór ciast, a każde wyśmienite! Dziękujemy i polecamy serdecznie!!!
-Anna Włodarczyk-Shukla
Sama nazwa lokalu mówi że jest to miejsce przyjazne dla gościa . Już na etapie zamawiania przyjęcia spotkałem się z profesjonalnym podejściem do tematu.Dużym plusem jest elastyczność wobec oczekiwań ze strony klienta.Do tego należy dodać przyjazne ceny ,dobrą lokalizacje .Uważam że jest ten lokal godny polecenia.
-Tomasz
Dnia 23 września 2017r Krąg nasz świętował w restauracji \"Miła\" swoje 25-lecie. Jesteśmy badzo wdzięczni obsłudze za przygotowanie sali zgodnie z naszymi życzeniami i wymogami uroczystości, za udostępnienie nagłośnienia oraz za przygotowanie smacznego posiłku - w tym pysznych, malowniczych tartinek. Wszyscy goście byli zachwyceni pięknym wystrojem lokalu i możliwością urządzenia w nim tak nietypowej uroczystości. Przygotowany tort okolicznościowy z logo Kręgu był bardzo smaczny i choć szybko został zjedzony, uwieczniony jest na wielu fotografiach.
-Krąg Starszyzny Harcerskiej OWAR
Organizowaliśmy synowi przyjęcie z okazji 18-tych urodzin.Jedzenie pyszne,wszystko świeże,ciepłe i pięknie podane.Obsługa fantastyczna,przemiła,uśmiechnięta,na stole niczego nie brakowało.Sama sala jest bardzo gustownie przystrojona.Dziękuję bardzo szefowi i obsłudze za tak wspaniale urządzoną imprezę,jesteśmy bardzo zadowoleni.Z czystym sumieniem polecam innym Restaurację Miła i serdecznie pozdrawiam.
-Katarzyna Świergiel
Kolejny raz na uroczystości. Tym razem osobiście wyprawialiśmy w sierpniu tego roku wesele córki. Wystrój sali przygotowany perfekcyjnie. Wszystkie potrawy i ciasta bardzo smaczne, podane z gracją. Obsługa przemiła, domowa atmosfera, zabawa udana. Wszyscy goście zadowoleni z imprezy. Wesele syna też tutaj zorganizujemy. Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie kierownictwu i całemu personelowi restauracji Miła. Polecamy w 100% każdemu ten lokal.
-Violetta i Tomasz B.
Gorąco polecam restaurację Miła na wszelkiego rodzaju uroczystości rodzinne- pyszne jedzenie - zwłaszcza mięsa, wspaniała atmosfera, wystrój dopasowany do okoliczności, miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi - czego można chcieć więcej?! Serdecznie polecam
-Pietka
Organizowaliśmy w Restauracji \"Miła\" wesele , potrawy i ciasta były bardzo smaczne , atmosfera imprezy przemiła , wszyscy goście są zachwyceni.
-Anna R
Z czystym sercem polecam Restauracje Miła i choć sama uroczystość( stypa) nie należy do miłych spotkań czuliśmy się wyśmienicie. Piękny wystrój miła i bardzo sprawna obsługa ,bardzo smaczne jedzenie. Dobra cena. Szczerze polecam!!!!!
-IRENA M.
mogę z czystym sumieniem polecić lokal, obsługa bardzo miła, serwowane potrawy bardzo smaczne
-Roman K
Restauracja \'\'MIŁA \'\' już sama nazwa mówi za siebie. Elegancka sala ,stoły udekorowane perfekcyjnie ,pyszne jedzenie, rozsądne ceny, domowa atmosfera, bardzo miła obsługa TO WIZYTÓWKA TEGO LOKALU . Wszystko NA WYSOKIM POZIOMIE . Czego chcieć więcej ? Restauracja jest GODNA POLECENIA . Dziękuję bardzo kierownictwu, szefowi kuchni, obsłudze za wspaniale przygotowaną uroczystość I Komunię św. 28.05.17 . Stefanowscy z Michałem
-M. Stefanowska
Organizowaliśmy przyjęcie urodzinowe.Jedzenie wyśmienite, wszystko świeże i perfekcyjnie przygotowane i podane.Obsługa miła i uprzejma.Goście bardzo zadowoleni. Dziękujemy za super zorganizowaną imprezę.
-J. R-R
Po raz kolejny skorzystaliśmy z oferty Restauracji \"Miła\". Rodzinny obiad na 20 osób, menu w wersji III. Po obiedzie był wyśmienity tort truskawkowy. Miła obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
-T. Marciniak
Uroczystość z okazji I Komunii św. Filipa - 14.05.2017r. Lokal przestronny, jasny, z tarasem. Wystrój prestiżowy . Jedzenie pyszne. Obsługa profesjonalna. Wszystko na wysokim poziomie. Serdecznie polecam. Dziękuję - A.K.
-A.K.
Przyjęcie komunijne 07.05.2017 Gorąco polecam lokal, czysto ,schludnie ,elegancko, całe jedzenie bardzo smaczne ,podane przez obsługę na najwyższym poziomie. Na pewno tu wrócimy !!! Jeszcze raz dziękujemy całej załodze restauracji za udaną imprezę !!! Polecam lokal w 100%
-Jacek Nowak
Przyjęcie komunijne 07.05.2017 - POLECAM !!! Jedzenie pyszne , wszystko świeże , ciepłe , obsługa bardzo sprawna ,niczego nie brakowało , no oprócz pogody :) , gorąco polecam na przyjecia wszelkiego rodzaju !! My bardzo dziekujemy calej załodze restauracji Miła
-Joanna D.
Gorąco polecam restauracje Miła atmosfera, pyszne jedzenie obsługa rewelacja
-Magdalena
W lokalu Miła organizowana była I komunia św, jedzenie smaczne, personel rewelacja. Gorąco polecam
-Magdalena
Dnia 30.04.2017 wyprawilismy synowi komunię w tym lokalu. Moja ocena w skali od 1-10 daję z czystym sumieniem 10. Obsługa na najwyższym poziomie, dania bardzo smaczne i podane ekspresowo, menu bogate. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Szczerze polecam lokal zarówno na komunię jak i na inne okazje.
-Łukasz H.
Restauracja ,,Miła\'\'już samą nazwą zachęca do skorzystania z jej usług. Jest tam domowa,przyjazna atmosfera,wystrój jest dopasowany do okoliczności,wszystko pięknie dobrane.Cena adekwatna do jedzenia które jest smaczne,rosołek znakomity,zrazy przepyszne,wszystko świeże i apetyczne.Obsługa na najwyższym poziomie,uczynna,przemiła i bardzo sprawna.Dziękuję całej Załodze za miłe chwile mimo iż okoliczność była smutna.Z całym sercem polecam innym Restaurację Miła i serdecznie pozdrawiam.
-Krystyna Michalska
Polecam to miejsce na imprezę okolicznościową. W Restauracji Miła mieliśmy stypę i wszystko zostało super zorganizowane, bardzo dobre jedzenie, czysto, ładny wystrój miejsca, dyskretnie, miła obsługa i przystępna cena. Zaufałam opiniom w internecie i nie zawiodłam się. Szczerze polecam!
-Sylwia Kimmel
Byłam gościem w \"Miłej\" 31.03.2017 na stypie, uważam, że wszystko na wysokim poziomie : właściciel, kelner, wystrój sali, czystość , jedzenie, dyskrecja. Bardzo dobry pomysł z szatnią na odzież - przesuwana duża szafa z wieszakami, wreszcie ktoś pomyślał, żeby odzież nie \"walała\" się na widoku. SUPER !!!
-Krystyna
Mieliśmy okazję 21 marca 2017 organizować przyjęcie w restauracji \"Miła\". Szczerze polecamy! Smaczne jedzenie, miła i kulturalna obsługa, przyjemne i ciepłe wnętrze. Krem z pora wyśmienity!
-Violetta
Wnętrze restauracji jest przytulne, jedzenie jak domowe, obsługa profesjonalna i bardzo miła, cena przystępna. Restaujacja Miła jest godna polecenia!!!
-Edyta
Bardzo dobrze i sprawnie przygotowane spotkanie rodzinne 15.02.2017. Pyszne jedzenie, miła obsługa. Cena przystępna. Dziękujemy i polecamy.
-Danuta Winiecka
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
-Sebastian
Restauracja \"Miła\" jak najbardziej godna polecenia!!!. Organizowaliśmy już kolejny raz wigilię pracowniczą . Było bardzo nastrojowo i sympatycznie. Cudowny wystrój, przemiła obsługa, wykwintne,smaczne jedzenie. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie polecam i dziękujemy załodze za cudowną obsługę.
-Szkoła Podstawowa 46 Poznań
witam wszystkich! mieliśmy przyjemność spędzić tegorocznego Sylwestra ( 2016/2017 ) w restauracji Miła! wspaniała niepowtarzalna atmosfera , pyszne jedzonko , fajna muzyka i przemiła obsługa! było kapitalnie! polecam! fantastyczne miejsce!
-Magda
Przyjęcie rodzinne bardzo się wszystkim podobało . Smaczne jedzenie. Sympatyczna obsługa. Wrócimy tam jeszcze.
-Sylwia Bukowska
Restauracja \"Miła\" godna polecenia. 21 grudnia organizowaliśmy tam stypę. Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa oraz atrakcyjna cena. Polecam
-Mariola i Zbyszek
Restauracja \"Miła\" jak najbardziej godna polecenia!!!. Organizowałam kolejną imprezę w restauracji, tym razem 70 -te urodziny. Było bardzo nastrojowo i sympatycznie. Cudowny wystrój, przemiła obsługa, wykwintne jedzenie. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Cała rodzina bardzo zadowolona. Serdecznie polecam i bardzo załodze dziękuję. :) Urszula
-Urszula
Polecam to miejsce na imprezę okolicznościową. W Restauracji Miła mieliśmy stypę i wszystko zostało dobrze zorganizowane, bardzo dobre jedzenie, czysto, ładny wystrój miejsca, dyskretnie, miła obsługa i przystępna cena. Zaufałam opiniom w internecie i nie zawiodłam się. Szczerze polecam!
-Ewa B.
Zdecydowanie POLECAMY. Pyszne jedzenie, sala bardzo ładna oraz bardzo miła obsługa.
-Agnieszka i Paweł
Zdecydowanie POLECAM Restauracje \"Miła\". W dniu 09.11.2016r organizowaliśmy stypę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo smaczne jedzonko, śliczna sala i co najważniejsze atrakcyjna cena.
-Halina, Anna i Krzysztof
W dniu 7.11.2016 w Restauracji Miła organizowaliśmy stypę. Wszystko zorganizowane na 5 , jedzenie smaczne , sala elegancka i czysta ,obsługa sprawna i bardzo miła, ZDECYDOWANIE POLECAM.
-Przemek
31.07.2016 w Restauracji Mila odbyla sie uroczystosc rodzinna z okazji przyjecia Chrztu Sw przez nasza corke. Obsluga gosci byla na najwyzszym poziomie. Jedzenie bylo przepyszne i atmosfera cudowna. Nasze zyczenia zostaly spelnione. Obsluga uszykowala dla nas miejsce z przewijakiem dla corki. Byly dostepne foteliki dla najmlodszych. Lokal jest klimatyzowany co bylo duzym udogodnieniem w ten upalny dzien. Duzym plus za przygotowanie menu dla gosci z alergia na gluten. Serdecznie polecamy !!! My juz planujemy kolejna uroczystosc rodzinna i napewno wybierzemy ponownie Restauracje Mila :)
-Natalia Kaczmarek
25.09.2016 Bardzo dziękuję za zorganizowanie chrzcin. Jedzenie pyszne, obsługa rewelacyjna, miło spędzone niedzielne popołudnie. Polecam w 100% !!!
-Lidia P.
2016.06.09 Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie konsolacji. Uroczystość przebiegła w spokojnej atmosferze, obsługa była miła i dyskretna, sala pięknie udekorowana, jedzenie bardzo smaczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni . Pozdrawiamy serdecznie!
-Magdalena
Organizowana w tym roku I Komunia św. syna została zorganizowana bardzo sprawnie. Jedzenie smaczne, w tym wyborny tort w kształcie księgi z cukierni Ekspresowa. Bardzo estetyczne nakrycie stołu. Spokojna atmosfera. Polecam szczególnie osobom mieszkającym po sąsiedzku, tak jak ja, bo może jeszcze nie wszyscy mieszkańcy os. Pomet, os. Warszawskiego i os. Maltańskiego, wiedzą, ze jest tu taka restauracja.
-Anna Sz.
W Dniu 30 04 2016 odbyła się uroczystość Chrzcin mojego synka Mikołaja.Restauracja Miła oferuje obsługę gości na najwyższym poziomie za co bardzo serdecznie wraz z moją żoną dziękuję.Jedzenie rewelacja wszystko w jak najlepszym porządku,czysto miło jak u Mamy.Polecam w 100% i naturalnie pozdrawiam Szefa i cały personel.
-RAFAŁ SZ
W dniu 22.04.br.organizowaliśmy w restauracji Miła stypę i bardzo dziękujemy za wystrój sali,przepyszne jedzenie oraz miłą i szybką obsługę . Z całego serca mogę polecać tą restaurację na imprezy okolicznościowe
-mirella
Witam serdecznie właśnie dziś odbyły się chrzciny mojego młodszego synka w restauracji MIŁA. Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Przestronny cichy lokal, smaczne jedzonko i miła obsługa. Czysto i schludnie. Z całego serca polecam.
-LUIZA W.
Bardzo dziękujemy za przygotowanie przyjecia z okazji 70-tych urodzin.Jedzenie było pyszne,wystrój przytulny a obsługa sprawiała ,że każdy czuł sie prawdziwie ugoszczony. Polecam,polecam,.
-Małgorzata Biegała
Chciałabym polecić państwu ta restauracje ponieważ tak dobrego jedzenia nie pamiętam juz dawno ,wszystko podane cieple i świeże,a sernik będę wspominać długo ponieważ tak dobrego juz dawno nie jadlam(w lokalu).Przemila obsluga była kolejnym plusem tej restauracji,każdy szczegół był tak dopracowany ze naprawdę byłam pod wielkim wrażeniem:)
-Daria glodowska
Restauracja super :),piękny wystrój,przemila atmosfera,a jedzenie przepyszne!serdecznie polecam lokal do organizowania tam imprez rodzimych ponieważ naprawdę nie było żadnego ale i ja na pewno tam wroce:)
-Iwona adamska
Restauracja godna polecenia. Bardzo dobre jedzenie, estetycznie podane potrawy Przemiła uśmiechnięta obsluga. Przyjęcia w restauracj Miła polecam z czystym sumieniem
-Kinga
Mieliśmy przyjęcie po pogrzebowe w restauracji \"Miła\" os. warszawskie na 40 osób obsługa bardzo uprzejma serwowane potrawy dobre ,szeroki zestaw menu . Lokal godny POLECENIA
-Jacek
Stypa na 30 os. została zorganizowana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jedzenie bardzo dobre i co ważne podane gorące, na czas. Ciasto również godne polecenia, smaczne. Sympatyczna,uczynna i dyskretna obsługa spełniająca prośby gości. Cena za organizację przystępna. Jednym słowem lokal godny polecenia na różnego rodzaju imprezy.
-Jacek Kasperski
Przyjęcie pogrzebowe zorganizowane w Restauracji Miła zostało przygotowane świetnie. Jedzenie bardzo dobre, wystrój i obsługa również na wysokim poziomie. Możliwość elastycznego wyboru menu w korzystnych cenach. Lokal godny polecenia
-Piotr
Miałem problem, by z dnia na dzień zorganizować spotkanie rodzinne po uroczystości pogrzebowej. Zespół Restauracji Miła przyjął zlecenie i wykonał je perfekcyjnie zarówno od strony kulinarnej jak i atmosfery pobytu . Tą droga składam za to serdeczne podziękowanie i polecam wszystkim oczekującym profesjonalizmu i życzliwości w podobnych okolicznościach.
-Włodzimierz Parnasow
Dzisiaj organizowaliśmy stype w restauracji Miła , jedzenie obsługa ceny ok.Gorąco polecamy
-Frąckowiak Katarzyna i Krzysztof
Skorzystaliśmy z usług restauracji \"Miła\" podczas organizacji osiemnastki naszego syna. Bardzo miła obsługa, jedzenie również bardzo dobre, nasi goście byli bardzo zadowoleni. Gorąco polecamy Ela i Jurek.
-Kudrewiczowie
Bardzo dobre jedzenie. Wszystko rewelacyjnie przygotowane. Bardzo miła obsługa. Świetny kontakt z szefem restauracji. Skorzystaliśmy z usług restauracji podczas organizacji stypy. POLECAM!
-Gość stypy 03.12.2015
Ostatnio często bywam w restauracji \"Miła\" z okazji jubileuszy, imienin (swoje też tam wyprawiłam) i styp. Śmiało mogę ten lokal wszystkim polecić - jedzenie wyśmienite, wszystko przygotowywane na miejscu lub na specjalne zamówienie, właściciel i kucharz bardzo mili. Ceny też OK!
-Basia
Gorąco polecamy restaurację Miła. Serdeczne przyjęcie, przemiła obsługa, wyśmienite jedzenie. Skorzystaliśmy z oferty przy okazji organizacji stypy. Pełny profesjonalizm !!!
-Zadowoleni goście
Obchodziliśmy z mężem 50 rocznice ślubu w Restauracji \"Miła\". Jesteśmy bardzo zachwyceni. Podane było przepyszne jedzenie, obsługa bardzo miła no i ten wystrój wnętrza.. przepiękny . Cała rodzina zadowolona. Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie uroczystości. POLECAMY SERDECZNIE. Ulka i Roman
-Urszula i Roman
Dziekuje Kierownictwu,Szefowi kuchni oraz obsludze Restauracji Mila za wspaniale przygotowanie uroczystosci urodzinowej mojego meza.Elegancka sala,dobre jedzenie,rozsadne ceny oraz mila obsluga sa wizytowka tego lokalu.Wspomne,ze nie po raz pierwszy korzystam z \"uslug\" tej restauracji i zawsze jestesmy zadowoleni.W imieniu nas oraz gosci dziekujemy za mily czas spedzony z Wami.
-Grazyna Babelek
W dniu 9.10.2015 w Restauracja Miła organizowała nam stypę.Jestem bardzo zadowolona,wystrój wnętrza cudowny,jedzenie pyszne ,obsługa dyskretna jednym słowem pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim
-Irmina Skiba
Wybraliśmy Miłą na zorganizowanie stypy 9.09.2015 r. i nie zawiedliśmy się. Wszystko odbyło się na wysokim poziomie: sala pięknie ozdobiona (wersje kolorystyczne do wyboru), wszyscy przemili, dyskretni i chętni do pomocy. Jedzenie bardzo smaczne, estetycznie podane. Widać perfekcję i doświadczenie. Serdecznie polecamy!
-Beata Szczygieł
Organizowaliśmy jubileusz 85 lecie teścia (14.06.2015r) uroczystość w 100% udana .Jedzenie smaczne i solidne porcje,ciasto przepyszne !obsługa niesamowita miła i kompetentna 100%!!!. Oby więcej takich restauracji!!!!! Podziękowania dla szefa i całej obsłudze.
-Beata
Witam!. Smutna uroczystość, ale przeżyta w miłej atmosferze wśród rodziny i znajomych w przytulnym miejscu, pełnym ciepła. Smaczne jedzenie, miła, dyskretna obsługa. Dobrze wiedzieć, że jest takie miejsce na naszym Osiedlu. Polecam.
-Anna
\"Jak ja lubię takie klimatyczne miejsca – świeczki, ładny wystrój, a do tego przyjemna muzyka :) Dania aromatyczne i bardzo smaczne, a obsługa miła i kompetentna – polecam wszystkim!\"
-Gość
Ładny, klimatyczny wystrój lokalu, smaczne jedzenie, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim.
-Ania
Od chwili wznowienia działalności Restauracji \"Miła\" uczestniczyłem już w kilku organizowanych tam Imprezach! Za każdym razem było tak samo, czyli miło, sprawnie i fachowo. Świeże i smaczne jedzenie oraz elegancki wystrój wnętrza sprawia, że chce się tutaj z przyjemnością wracać! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
-Henryk
Bardzo serdecznie dziekuje za wspaniale przyjecieurodzinowe 80 lecie meza ktore odbylo sie 17.01.20015.Wspaniala uroczystosc,profesjonalnie przygotowana.Caly personel wrazz szefem p. Jozkiem mili,usmiechnieci i pomocni w kazdej chwili.Jedzenie pyszne ktore przygotowal p.Lukasz.Stoly udekorowane perfekcyjnie.Z cala pewnoscia polecam ten lokal,kierownictwo i obsluge.Osobiscie bylampod ogromnym wrazeniem wraz z mezem i goscmi,zarowno jakosci potraw,obslugi i dekoracji stolu.Jednym slowem rewelacja.Polecam ten lokal na 100 %
-Kazimiera Idziak
Byliśmy tam 27 marca 2015 roku. Jedzenie i obsługa są godne polecenia.
-Alicja Wegwerth-Kurpiewska
Organizowałam stypę w tej restauracji i wszystko było w jak najlepszym porządku, począwszy od jakości jedzenia po super obsługę. Cenowo również bardzo przystępnie. Wszystko świeże i dobre. Jestem bardzo zadowolona z tej restauracji mogę z całą odpowiedzia
-Barbara
Pychota :) wrócimy na pewno!
-Asia
Dziękujemy za fantastyczne przyjęcie... Pyszne jedzonko, miłą obsługę i stworzenie niesamowitej atmosfery ;) Krem szparagowy omdlewa, a kurczak w sosie borowikowym cuci...:) POLECAM!
-Paula Nova
Ładna dekoracja, smacznie, miła obsługa i sympatyczny szef któremu bardzo zależy aby było dobrze. Miejsce godne polecenia
-Adrian Wałecki
Wystrój ładny, jedzenie smaczne, obsługa sprawna. Polecam!
-Magdalena Kietrys-Jankowska
POLECAM!!!
-Krystian Kaczmarek